VII Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema Ciutat de Cullera – Memorial Rafael Talens Pelló

certamen cullera

Aquest proper dissabte 30 de Juliol, la S.A.M. «El Valle» participa a la setena edició del Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema Ciutat de Cullera- Memorial Rafael Talens Pelló.

En aquest certamen, les bandes participants, han d’interpretar un pasdoble  del compositor Rafael Talens, seguit d’un fragment de la banda sonora de la pel·lícula o pel·lícules que s’hagen triat, sincronitzada amb la projecció d’imatges de la mateixa, que ha de tenir una durada aproximada d’entre 15 i 20 min. Prèvi a l’actuació, hi haurà una desfilada de les tres bandes participants cap als Jardins del Mercat, on tindrà lloc el certamen.

Com venint fent durant tot l’any, la banda està preparant-se amb moltes ganes aquest certamen, ja que és diferent al que haviem fet fins ara.

Qui no te una melodía de qualsevol pel·lícula a la ment, que ens recorde moments, persones o simplement que ens fa sentir papallones a l’estomac o eritzar-nos la pell? Doncs, pense que per a aquest certamen tots i cadascún dels músics que participem estem motivadíssims, ja que amb la peça que portem «Star Wars» de John Williams, arr.Johan de Meij,la gaudim des dels més joves fins als més veterans de la banda.

I ja que ens pilla amb el bon temps, els assajos estàn realitzant-se al carrer,igual que tots els estius, amb la presència de carcerins i visitants, gaudint d’una bona estona de música a la fresca.

Només em queda, convidar-vos a tots, a passar una nit d’estiu acompanyada de bona música.

I per últim, com li digué Hans Solo a Luke Skywalker:

S.A.M. , QUE LA FUERZA TE ACOMPAÑE!!!