LA NOSTRA S.A.M. «LA VALL» DE CÀRCER TORNA EN FORÇA ESTE ESTIU 2022, A LA FESTA DE MOROS I CRISTIANS

LA S.A.M. «LA VALL» DE  CÀRCER, PARTICIPA AMB MOLTA ACTIVITAT, EN LA FESTA DE MOROS I CRISTIANS.

La SAM està tenint una gran activitat aquest estiu en les festes de Moros i Cristians, en diferents pobles de la Comunitat Valenciana, en les Comarques de la Ribera Alta i Baixa i La Vall d’Albaida. Els pobles de Llaurí, Antella, Castelló han pogut gaudir de la música, la força, la il·lusió i les ganes de festa  dels músics i músiques de la nostra SAM. Volem agrair i felicitar a tots els músics i músiques que han participat en els diferents entrades i desfilades, per la seua implicació, motivació i estima per la seua banda, així com a ÀLVARO, per organitzar i coordinar les diferents actuacions, i el que comporta la tasca d’organització i repartiment de les partitures. 

Ha estat un èxit rotund en cadascun dels pobles que hem participat. Ho hem fet amb una gran quantitat de músics i en un repertori nou tant de marxes mores com cristianes, a petició de les comparses que ens han contractat, a les que volem agraïr la confiança que han mostrat en la nostra música, i donem les gràcies per contar amb nosaltres. SEMPRE ESTAREM A LA VOSTRA DISPOSICIÓ SI VOLEU SEGUIR  AMB NOSALTRES, AMB LA SAM «LA VALL DE CÀRCER».

Encara ens queden les actuacions en ONTINYENT el pròxim divendres 26 d’Agost i en el nostre poble el diumenge 4 de setembre. TENIM MOLTES GANES DE FER-HO SOBRETOT A CÀRCER

Des de la presidència de la SAM, el VOSTRE PRESIDENT, VICENTE MIGUEL, malgrat que no ha pogut gaudir de les actuacions en directe, està molt content perquè ENTRE TOTS I TOTES «SEGUIM FENT GRAN LA NOSTRA BENVOLGUDA SAM».

MOLTES GRÀCIES

AMUNT!!!  SEMPRE ENDAVANT!!!  

VISCA LA SAM!!!!!!!!!!

# SomMúsica

# SomCultura

# SomLaSAM

VOS DEIXEM ALGUNES FOTOS. ELS VIDEOS ELS PODREU VISIONAR EN YOUTUBE I INSTAGRAM DE LA SAM

Deja una respuesta