ESTRENA DEL PASDOBLE DEDICAT A LA S.A.M. «LA VALL» DE CÀRCER, A VICENTE MIGUEL JUAN I A TOTA LA SEUA FAMÍLIA DE 4 GENERACIONS DE MÚSICS

JOSEP MUT I BENAVENT, compositor, exdirector de la Banda Municipal de Barcelona, músic d’honor i ambaixador cultural de la SAM, i recentment amb la distinció de  FILL PREDILECTE DE CÀRCER, ha volgut retre homenatge a la seua benvolguda banda LA SAM LA VALL DE CÀRCER, amb la composició del pasdoble:

«LA SAM I LA SAGA DE VICENTE MIGUEL JUAN»

Aquest pasdoble que ha composat per a tots i totes, els que formem esta GRAN FAMÍLIA, des de l’emoció i el record,  l’enyorança , l’agraïment i  l’estima  a Vicente Miguel i la seua família de QUATRE generacions de músics de la SAM: MIGUEL JUAN CARBONELL,  (MIGUEL JUAN SUÑER, VICENTE MIGUEL JUAN I ANA MARIA JUAN, ANNA JUAN I JORGE BENAVENT JUAN.)

Segons conta JOSEP MUT, el pare de Vicente Miguel, expresident de la SAM i President Comarcal de la Comarca que porta el nom de la banda, li deia quan donava classes de música, solfeig i percussió. «XIQUET, tu ja estàs bo per a guanyar-te les garrofes en la música» . Estes paraules se li quedaren gravades i molt sovint les recorda amb Vicent Miguel.  El pasdoble serà estrenat el dissabte 4 de maig en l’encontre de Bandes de La Vall de Càrcer, en una interpretació conjunta, on participaran més de 200 músics i músiques. En estos dies previs, l’emoció de JOSEP és màxima i està  present, malgrat que no podrà acompanyar-nos i estar present en l’esdeveniment, tant esperat.

Vicente Miguel Juan, PRESIDENT COMARCAL,  vol agraïr a la Junta Directiva i directora de la SAM,  per elegir aquest pasdoble i estrenar-lo en el Comarcal junt als altres pasdobles: COMARCA LA VALL DE CÀRCER del compositor, exmúsic de la SAM i vehí de Cotes Juan Buatista González , i del pasdoble-himne de Càrcer » CÀRCER EN FESTES» de Antonio Rodriguez Castellano.

Esperem que sone com és mereix i servisca per homenatjar a tots els MÚSICS I MÚSIQUES DE LA SAM LA VALL DE CÀRCER

ENDAVANT !!!!!  VISCA LA MÚSICA,  VISCA LA SAM!!!!  I VISCA CÀRCER

Deja una respuesta