ENHORABONA CAMPIONS!!!! SOU MOLT GRANS!!!

IMG-20160417-WA0024---copiaHuí, diumenge 17 d’Abril de 2016, la nostra Banda Juvenil ens ha donat una alegria grandíssima. Com vos comentarem temps enrere, la banda juvenil, estava al VIé Certamen «Aulos» de bandes juvenils a Beniarrés. I s’han emportat el 1r premi!!

Aquests xiquets i el seu director Ximo Cardona, huí ens han demostrat que l’esforç, sempre dóna els seus fruits. Han sigut mesos de treball, assajos i més assajos. Però ha valgut la pena,tal i  com els animarem amb aquell: Beniarrés…a per ell!!, s’ho agafaren al peu de la lletra i ens l’han portat a Càrcer.

Donar-los la enhorabona a tots els músics que formen la nostra Banda Juvenil, que de segur aquest dia, no se’ls oblidará. A Ximo Cardona, per la seua tasca de preparació i hores de dedicació que s’han vist recompensades amb aquest premi i que també se li quedará gravat a la memòria. ENHORABONA!!! com dic més amunt: Sou molt grans!!

Agraïr com no, al President i a la Junta Directiva de la S.A.M. «El Valle» , la col·laboració i organització.

Donar l’enhorabona al director de l’Escola de Música Pere Carrascal i a tota la comunitat educativa que la formen, per la seua implicació alhora de preparar a l’alumnat, ja que és un treball col·lectiu.

I no penseu que s’oblidem de agraïr la paciència i col·laboració, i donar la enhorabona a pares, mares, dones, homes, fills,iaios ,tios, etc… que també heu posat el vostre gra d’arena.

A la galeria multimèdia, hi ha un recull d’imatges del dia d’avuí.