ENCETEM AMB MOLTA IL·LUSIÓ UN GRAN PROJECTE DE COL·LABORACIÓ PATROCINAT PEL NOSTRE AJUNTAMENT DE CÀRCER, AMB LA INTENCIÓ DE DINAMITZAR I GAUDIR D’UN ESTIU DIFERENT ON LA NOSTRA MÚSICA I ELS NOSTRES MÚSICS SIGUEN ELS PROTAGONISTES D’ALEGRAR ALS NOSTRES VEÏNS, AQUESTA SITUACIÓ COMPLICADA QUE ESTEM VIVINT PEL COVID-19

VIU L’ESTIU AMB MÚSICA….

ESCOLTA LA S.A.M.!!!!!!

La S.A.M. “La Vall de Càrcer”, en col.laboració amb l’Excm. Ajuntament de Càrcer, estrena un projecte de música estival anomenat:   «VIU L’ESTIU AMB MÚSICA..  ESCOLTA LA S.A.M.”.

Este projecte consta d’un cicle de concerts que es realitzaran durant els mesos de juliol, agost i setembre. Obrim amb un concert de metall i percussió, que tindrà lloc el proper dissabte 11, a les 22:30 en la Plaça de la Generalitat.
Els concerts tindran lloc en diferents carrers i places del nostre poble, amb l’objecte de dinamitzar i alegrar este estiu tan diferent.
Actuaran diferents agrupacions artístiques, integrades pels nostres músics i músiques.
També podreu gaudir dels assajos de la Banda de la SAM, els divendres de juliol i setembre en diferents places i carrers del poble.

Aquest projecte de col·laboració, amb el nostre Ajuntament de Càrcer, té l’objectiu principal de poder oferir durant les nits dels «caps de setmana» dels mesos d’estiu, (juliol, agost i setembre)  actuacions i audicions musicals i concerts de cambra, amb agrupacions i unitats artístiques de la nostra S.A.M., combinant les diverses cordes de vent-fusta, vent-metall i percussió, amb interpretacions de solistes, duos, trios, quartets, quintets i grups de corda, i les nostres dues bandes, com no. A més aquestes actuacions setmanals es realitzaran per la nit, en diferents llocs del poble, on els nostres veïns, podran gaudir a la fresca de bona música interpretada pels nostres músics, que ja treballen per a preparar els seus concerts. Es una manera de contribuir a que aquest estiu tant diferent que estem vivint, puga estar acompanyant de música en directe, i així ajudar a la gent del nostre poble, a portar esta pandèmia amb positivitat i alegria. Puntualment vos informarem de totes les audicions, concerts i actuacions que celebrarem setmanalment.

SOM LA S.A.M.     GAUDIU!!!!…..   SEMPRE FENT POBLE

CARTELL DEL 1r CONCERT DEL PROJECTE DE COL·LABORACIÓ AMB L’EXCM AJUNTAMENT DE CÀRCER

 

Deja una respuesta