EL «REQUIEM» DE MOZART A CÀRCER, AMB MOTIU DEL 125 ANIVERSARI DE LA S.A.M. LA VALL DE CÀRCER

El «COR MADRIGAL» de Benifaió i L’ORQUESTRA SCELTA NOVA, interpretaren el passat diumenge, dia 22 d’octubre el «Requiem de W.A. Mozart»  al Centre Cultural «ANTONIO RODRIGUEZ CASTELLANO» de Càrcer, 

file-1 (1)

Els assistents, veins del poble de Càrcer, i dels pobles del voltant com Alcàntera de  Xúquer,  Castellò, Cotes, Beneixida, Sumacarcer, Antella etc, pogueren gaudir d’aquesta meravella i magistral interpretació; d’un cor que ja s’ha fet famós i amb tot el mereixement, amb la interpretació del REQUIEM, una de les obres més famoses del gran compositor W. A. MOZART. Es increible com un cor i una orquestra totament amaters, puguen interpretar esta meravella de la música, de la manera que ho fan.

Dès de la S.A.M. «LA VALL» DE CARCER, volem agrair als solistes a tot el cor i orquetra, i com no al seu director Candi Escriva, el seu esforç en la preparació i la seua esperada i perfecta interpretació. També volem donar les gràcies al President del «Cor Madrigal» ,Joan Rodenas, per  haver aceptat aquesta invitació, i per la seua dispossició i interes del primer moment, per a que tot eixira perfecte.

MOLTES GRÀCIES, per haver fet MÉS GRAN aquest 125 ANIVERSARI de la nostra societat. ENHORABONA!!!!!!