Concert de Nadal 2019

LA SOCIETAT ARTÍSTICO MUSICAL LA VALL DE CÀRCER, felicitarà els Nadals d’aquest any 2019, com es tradicional, amb un concert que serà diferent, peculiar i extraordinari. Tindrà dos parts clarament diferenciades.

En la primera part serà la Banda Jove la que posarà la banda sonora, a un dels contes més famosos i més contats de H.C. Andersen, molt apropiat per a les festes nadalenques: “LA CERILLERA”. Els nostres joves músics i músiques i el Grup de Teatre seran els protagonistes d’aquesta primera part.

En la segona part sera la nostra S.A.M. la que amb quatre dels nostres solistes: ÁLVARO, PABLO, GUSTAVO I PERE ens faran gaudir amb les seues interpretacions.

Des de la Junta Directiva, i en nom de la gran família de la S.A.M. volem donar les gràcies als quatre solistes per la seua iniciativa i també a tots i totes els músics i músiques que els van acompanyar en cadascuna de les obres, i com no al nostre director Filibert per aceptar les propostes i pel seu gran treball que demostra en cadascun dels concerts de la nostra banda. També volem agrair als actors i actrius que participaran en la narració del conte i a més, als nostres músics més joves de la Banda Juvenil, i com no al seu director Ximo Cardona.

VOS ESPEREM!!! NO FALTEU A AQUEST FANTÀSTIC I ESPECIAL CONCERT. GAUDIREU I S’EMOCIONAREU, I ESCOLTAREU ALS NOSTRES SOLISTES QUE HAN PREPARAT LES SEUES OBRES AMB MOLT DE CARINYO I DEDICACIÓ, PER A VOSALTRES.

RECORDEU DISSABTE 21 A LES 19,45 AL CENTRE CULTURAL