CICLE DE CONCERTS ANY 2.022 – COMENCEM EN EL CONCERT DE PRIMAVERA – CONCERT EXCEL·LENT-2.022 DE LA CAMPANYA «EXCEL·LENT, MÚSICA DE BANDA DE LA EXCMA. DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA»

L’Àrea de Cultura de la Diputació de València, interessada en  la realització d’activitats culturals per a promoure la música i la seua difusió, convoca la campanya de subvencions «Excel·lent, Música de Banda» dirigida a les Societats Musicals valencianes en atenció a la important labor cultural, social i vertebradora que duen a terme com a vehicle de transmissió i conservació de la música, un dels elements que de manera més clara forma part de la nostra cultura. ENDAVANT !!!!

VOS ESPEREM A LA PLAÇA DEL SANTÍSSIM  CRIST DE L’AGONIA, EL PROPER  DIUMENGE DIA 22 DE MAIG  A LES 20,00 h amb un repertori extraordinari de contingut històric situat en l’edat de Pedra del Paleolític, amb l’obra «STONAGE» de la compositora valenciana Sara Galiana i  en l’Edat  Mitjana amb l’obra «LA RUTA DEL CID» i les marxes cristianes, CID i CAPITANIA CIDES, dels compositors valencians Pedro J. Francés i Antonio Carrillos respectivament. Completa el repertori  «EL DELIRIO,CHÉ»,  pasdoble de música festera d’altra compositora valenciana Mª Teresa Andrés i l’obra dedicada a les terres d’aigües curatives  de   «Land of the healing waters»del compositor estatunidenc Rossano Galante, sent esta la primera obra a interpretar, segons el programa de ma.

#SomCultura

#SomLaSAMLaValldeCàrcer

P

Deja una respuesta