ARTHISTIC SAM THEATRE estrenarà l’obra de teatre «sainet valencià» LA MORT DEL MÚSIC el proper dissabte 7 de Març a les 19,30 h

El grup de teatre de la SAM «ARTHISTIC SAM THEATRE», posarà en escena el gran sainet valencià «LA MORT DEL MÚSIC». Hi hauran dos representacions, per a que ningúna persona puga perdre’s esta meravella d’obra en la que hem estat treballant durant quatre mesos. L’ESTRENA SERÀ EL DISSABTE 7 DE MARÇ A LES 19,30 al Centre Cultural de TOTS I TOTES els carcerins i carcerines. Repetirem el diumenge en sessió de vesprada a les 18,30.

JA PODEU ADQUIRIR LES ENTRADES EN ELS SEGÜENTS PUNTS DE VENDA: 

  1. ESTANC D’ELIA
  2. FORN D’AGUSTINA (DALT I BAIX)
  3. FORN DE MAITE «LA VALL»
  4. BRICOFLORS
  5. AL MUSICAL PER LES VESPRADES

(RESERVA TELEFÒNICA D’ENTRADES AL TELÈFON 646191299 (VICENTE MIGUEL)

El nostre grup de teatre, es una unitat artística dins de la Societat, per això estem treballant. Per una part per a fer cultura de manera continuada, ara si; i també per aportar ingresos i ajudar  a la nostra SAM. Volem trasmetre-vos i comunicar-vos la gra il·lusió que tenim depositada en esta estrena tots i totes, els que formem part d’aquest grup. Hem treballat de valent per a que ixca perfecte i a més volem fer una segona representació el diumenge per facilitar que la gent que no puga assitir dissabte tinga altra oportunitat diumenge. El nostre grup de teatre està format per 25 persones de les quals hi ha gent experimentada com actors i actrius, que ja han fet teatre en moltes ocasions i que tots conegueu, però també hi ha gent nova amb moltes ganes i il·lusió de formar part d’aquesta realitat, que la nostra societat «LA SAM» dispose d’un grup de teatre com unitat artistica disposada a fer cultura d’aquesta manera, fent riure al nostre poble, que falta fa.

VOS ESPEREM!!!!!   NO S’HO  PODEU PERDRE!!!!!!

Deja una respuesta