2n Premi al 40 Certamen Provincial de Bandes de Música de València

IMG-20160529-WA0013Com tots sabeu, el passat 28 de maig, la S.A.M. «El Valle» va participar a la 40 edició de Certamen Provincial de Bandes de Música de València, amb un resultat de 277,5, punts otorgant-nos així un segon premi.

En primer lloc, agraïr a tots els músics i al nostre director Juan Carlos Sempere Bomboí, el gran esforç, la dedicació i el treball que han fet, ja que són peça clau en aquest fet. Com no, a la junta per recolzar-nos en tot moment i estar ahí, ja que demostra la complicitat amb músics i director, i que treballem tots en una mateixa direcció.

També agraïr la col·laboració dels professionals que han vingut a ajudar-nos en la preparació del certamen, com Edmundo Vidal, trombó solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya, Esteban Vila, professor de saxo en el Conservatori d’Albaida, Emilio Oltra Benavent, professor de flauta del Conservatori de Castelló de la Plana, Jose Vte Someño, professor de clarinet del Conservatori Municipal «Maestro Ponce» de Chella i Enrique Hernandis, professor de Composició en Berklee College of Music (Campus de València) i en el Conservatori Professional de Música de València.

Sense oblidar-nos dels músics que han vingut a reforçar-nos,com Toni Ubeda al trombó, Adrián Durá a la tuba, Toni Soriano al fagot, Jose Vte Someño al clarinet i Francis Durá al saxo, dir-los que ha sigut un plaer contar amb la seua assistència i que en aquesta banda tenen les portes obertes de bat a bat, i …. persupost esperem una pròxima col·laboració!!

Des del meu punt de vista, podem estar orgullosos del paper que hem fet a aquest certamen.Hem obtés la puntuació més alta de totes les altres vegades que hem partitcipat a la segona secció. Però més que el premi corresponent amb la seua placa,jo n’he obtés un altre que trobe és més important.

Aquest 28 de maig varem gaudir com mai dalt de l’escenari, la sonoritat, l’ambient musical que hem creat a la banda, i el companyerisme, són el millor premi que podem obtenir, és a dir,  la música que fem i tot allò que ens uneix.

I ara a preparar-ne un altre, Certamen Nacional de Bandes de Música de Cine «Ciudad de Cullera» «Memorial Rafael Talens Pelló». En breu us donarem més informació.

A la galeria multimèdia teniu un recull d’imatges del procés de preparació del certamen. Esperem que us agrade.