LA BANDA JUVENIL DE LA S.A.M. LA VALL DE CÀRCER TAMBÉ PARTICIPA EN EL CICLE DE CONCERTS PATROCINAT PER L’AJUNTAMENT DE CÀRCER BAIX EL LEMA: «VIU L’ESTIU AMB MÚSICA: ESCOLTA LA SAM»

El passat dijous dia 16, la Banda Juvenil de la SAM, també va participar en el Cicle de Concerts, emmarcats dins del projecte musical y cultural patrocinat per l’Ajuntament de Càrcer. Complint les estrictes mesures de seguretat, per a previndre el COVID-19, tant els músics com el públic assistent, amb responsabilitat posaren en pràctica totes les mesures necessàries per a estos tipus d’esdeveniments, com limitació d’aforament, utilització de mascareta i distància de seguretat.

PROGRAMA DE MA DEL CONCERT              

El Programa de mà del Concert, per evitar vies de contagi, es va passar digitalment per facebook, instagram i grupos de whasapp de la SAM. Els nostres joves músics i músiques oferiren al públic assistent «UN GRAN CONCERT», que la gent esperava amb moltes ganes el poder tornar a escoltar la nostra banda jove dirigida magistralment i amb gran complicitat pel nostre director i vicepresident XIMO CARDONA. El moment més emotiu es va produir amb la interpretació de la marxa de processó «Lux Perpetua» del compositor i amic del director Xavi Cabrera. Aquest va ser l’homenatge que els nostres joves van retre a les victimes del Covis-19 i als seus familiars. El moment més alegre va arribar amb la interpretació del pasodoble «Rafael Ronda», on el públic va respondre amb una gran ovació i amb forts i continuats aplaudiments.

GRÀCIES «BANDA JUVENIL» PEL VOSTRE ESFORÇ I IMPLICACIÓ, EN ELS ASSAJOS DE PREPARACIÓ I EN EL CONCERT

Deja una respuesta